Новини | 19.05.2023

Менторите БГ

Как да постигнем баланс между бизнеса и семейството и как едното да не пречи на другото, а напротив - да се съчетават успешно? Тези и други въпроси разискваха дамите от програмата Менторите БГ по време на четвъртото издание на "Жените в бизнеса", организирано от Smart Lady. Специален гост бе световната рекордьорка по лека атлетика Магдалена Христова.

В ролята на кулинарен хост отново влезе Ути Бъчваров, който се погрижи за уютната атмосфера и вкусните и изискани ястия. Той и екипът му бяха сътворили истински кулинарни шедьоври с минимум калории.

Всяка от присъстващите дами получи стилен подарък - ексклузивна клубна карта, даваща отстъпки при пазаруване в магазини MAXSPORT.

Срещата предшества голямото събитие "Арена на дамския бизнес", което ще се състои на 7 юни. След две изключително успешни издания през 2021 и 2022 г. сега отново очакваме успешни дами предприемачи от цялата страна, които ще разкажат за себе си, ще представят проектите си пред инвеститори и финансови институции и ще потърсят развитие на бизнеса си чрез финансиране.

Интересувате се от кредит?
Заявете консултация с наш кредитен специалист и той ще отговори на всички Ваши въпроси!

Съгласен съм с обработването на предоставените от мен лични данни. Запознат съм с информацията по чл. 13 и чл. 14 от Общия регламент за защита на данните. Заяви консултация