Нашите партньори помогнаха да направим програма Smart Lady за Вас

 • mastercard

  В България Mastercard е основен партньор на програмата Smart Lady на Първа инвестицинна банка и заедно двете компании предлагат продукти за бизнес дами и предприемчиви майки при преференциални условия: бизнес дебитни Mastercard и включени детски Mastercard. Mastercard се включва и в платформата за обучение Smart Lady и вярва, че жените в бизнеса имат нужда от спестено време и удобства, за да растат и да развиват добрите си идеи. Вече няколко десетилетия световната политика на Mastercard включва подкрепа на жените в бизнеса и корпоративния свят. Mastercard е отличена сред 26-те топ компании в глобалния индекс за равнопоставеност на половете на Bloomberg Financial Services и е сред компаниите с изключително висок брой на жени на ръководна позиция. През 2018 г. в 80% от отворените за кандидатстване позиции в компанията е имало поне един кандидат жена и общо 42% от новите назначения са били на жени.

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават mastercard: https://www.mastercard.bg/bg-bg.html
 • FiHealth Застраховане АД

  FiHealth Застраховане АД е застрахователна компания, която предлага ексклузивно за дамите Smart Lady  VIP пакет медицинска застраховка „Здраве“ с фокус върху профилактиката и лечението на жените, както и застраховка "Спокойствие с FiHealth" за защита на кредита.

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават FiHealth Застраховане АД: https://www.fihealth.bg/
 • списание "Жената днес"

  „Жената днес“ е най-старото българско списание и излиза без прекъсване от 1945 г. насам. То е институция за поколения българки и най-разпознаваемата марка сред лайфстайл изданията. През всичките десетилетия на съществуването си „Жената днес“ поднася интересни авторски четива - за жената и от нея, за мъжа – и от него, както и за всички важни неща в живота (без да са степенувани): децата, любовта, здравето, красотата, храната, секса, пътуванията, духа, културата, изкуството, модата, Вселената и всичко останало. Автори на списанието през годините и днес са най-популярните български журналисти, писатели и блогъри.

  От 5 г. сайтът на „Жената днес“ е една от най-предпочитаните онлайн медии. Обновява се ежедневно с интересна и полезна информация и четива. Редакторският екип постепенно дигитализира и най-интересните свидетелства за времето, когато нашите майки, баби и прабаби са откривали женствеността - от архивите от 1945 до 1989 г.

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават списание "Жената днес": https://www.jenatadnes.com/
 • „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес”


  „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес” е независимо, професионално, доброволно сдружение на български частни производители. Цел подпомагане на организацията е издигане на авторитета и доверието към българските стоки и услуги. Сдружението защитава правата и интересите на работодателите-членове, предотвратява нелоялни търговски практики, подпомага предприемаческата инициатива. Тези цели се постигат чрез диалог с държавните органи и с търговците, с организиране на изложения, със становища по спорни въпроси. Съюз „Произведено в България“ следи за спазването на законите, гарантиращи правата на потребителите, съдейства за реализация на публично-частни партньорство, участва в разработване на стандарти за качество и добри производствени практики. Едно от основните събития, които организира съюзът, е Златна мартеница – награди за успешен български бизнес, чиято мисия е съживяването на родните производства и услуги.

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес”: http://www.spb.bg/
 • Университет за личностно развитие и предприемачество  УЛРП е една от водещите компании за неформално образование в България, като нейните специалисти са успешни лектори с дългогодишен практически опит в страната и Европа. Предоставя най-пълните програми за развитие на личността и бизнеса в България, включвайки събитията „Живот на победител“, „Събуди живота си“, „Големият взрив“, специализираните обучения „Победител“ 1-во и 2-ро ниво, „Кръговратът на живота“, „MasterSell”.

  УЛРП е компания с различен поглед към света. Това е специално място, където се създават най-ефективните и атрактивни обучения в България – обучения, които променят животи и дават реални резултати.
  Едно от най-мащабните събития в портфолиото на УЛРП е„Големият Взрив”.Тазгодишното му издание ще се проведе на 23 и 24 Ноември в зала Арена Армеец в София - https://bigbang.ulrp.bg/

  Мисията на УЛРП при провеждане на „Големият Взрив” е да покаже успешния опит на топ експерти на практическо ниво, особено от България, които с личен пример да донесат стойност за служителите на всяка компания и за всеки участник на форума, повишавайки неговата резултатност, мотивация и вдъхновение за действия.

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават Университет за личностно развитие и предприемачество: https://yassarmarkos.com/ulrp/
 • Studio X

  Studio X е дигитална агенция с дългогодиешен опит на българския пазар, която е разработила сайтовете на едни от най-големите български компании. 

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават Studio X: http://www.studiox.bg
 • TAURUS Consultants

  TAURUS Consultants е консултантска компания, която вече 16 години предлага решения на своите клиенти в областта на Човешките ресурси.

  Компанията осигурява за тях хедхънтинг, обучения, оценка на персонала и кариерен коучинг.

  TAURUS Consultants е партньор на международната програма за корпоративни обучения с помощта на коне HorseDream®.

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават TAURUS Consultants: http://www.taurusconsultants.bg/
 • Менторите

  Запознайте се по-подробно с какво се занимават Менторите: https://mentorite.bg/

Интересувате се от кредит?
Заявете консултация с наш кредитен специалист и той ще отговори на всички Ваши въпроси!

Съгласен съм с обработването на предоставените от мен лични данни. Запознат съм с информацията по чл. 13 и чл. 14 от Общия регламент за защита на данните. Заяви консултация