Интервюта | 14.06.2024

Eлена Медведик: Благодарение на менторската програма се чувствам по-уверена и вдъхновена в бизнеса

Eлена Медведик е сред трите бежанки в тазгодишното издание на „Менторите БГ”, националната програма за жени предприемачи, която Smart Lady традиционно подкрепя.

Каква допълнителна стойност й носи участието във всяка менторска сесия и гледа ли на дълги светлини към бъдещето на своята идея за бизнес? Вижте в интервюто.

 Елена, разкажете ни повече за своя бизнес план и посоката в която искате да се развивате.

 

Мечтая да стартирам компания за дизайн и изработка на висококачествени облекла, в които жените да се чувстват като уникални, ярки и цъфтящи богини! Дрехите и прилежащите им аксесоари ще са изработени от естествени материали. Социалната ангажираност ще бъде сериозна част от ДНК-то на нашия бранд. Определен процент от всяка покупка ще бъде преведен във фонд за подпомагане на деца, засегнати от войната в Украйна.

 

Как бихте описала най - голямото предимство на участието си в тазгодишното издание на „Менторите БГ", подкрепено от Smart Lady?

 

Много се радвам, че имам възможността да бъда част от „Менторите БГ"! Тук срещнах огромен брой невероятни жени: красиви, умни, талантливи и вдъхновяващи! С тази програма придобих ценни знания и умения за развитие на бизнес от водещи експерти в областта на маркетинга, финансите, счетоводството, инвестициите и др. Създадох ценни контакти с опитни жени предприемачи. Успях да представя проекта си пред широка аудитория от специалисти, получих много интересни въпроси, съвети и препоръки.

 

Кои свои Smart Lady качества откривате или развивате активно чрез програмата?

 

Чрез „Менторите БГ" успявам да се фокусирам върху идеята си, да я развия и подкрепя с необходимото финансово планиране. Програмата ми помогна да развия качества като решителност, креативност, самодисциплина, разпределяне на приоритети във времето и постоянство по пътя към целта. Едно от най-важните умения за един предприемач е комуникацията, а менторската програма е благоприятна среда за общуване с интелигентни и успешни дами.

 

 

Бихте ли препоръчали програмата на други дами от Smart Lady общността и защо?

 

Мили Smart Ladies, ако имате интересна бизнес идея и мечтаете за собствен бизнес, горещо ви препоръчвам менторската програма. Менторите в нея ще споделят своя безценен опит и ще ви помогнат да направите мечтания скок в кариерата си, или да развиете собствен бизнес.

 

 

 

Интересувате се от кредит?
Заявете консултация с наш кредитен специалист и той ще отговори на всички Ваши въпроси!

Съгласен съм с обработването на предоставените от мен лични данни. Запознат съм с информацията по чл. 13 и чл. 14 от Общия регламент за защита на данните. Заяви консултация