Новини | 24.04.2023

"Предприемачеството – психология на успеха"

"Предприемачеството – психология на успеха" - това бе темата на поредната среща, която Smart Lady организира в подкрепа на жените в бизнеса!
Част от дамите, които участваха, са ментори от програмата Менторите БГ, а останалите са обучаващи се в тазгодишното издание на „Националната менторска програма за жени предприемачи“, подкрепена о Smart Lady. В сесията участие взе и госпожа Росица Кузманова, директор "Управление на човешкия капитал" на Fibank.
По време на специалния обяд бе засегната темата за бариерите, с които една жена -предприемач се сблъсква, стартирайки и развивайки собствен бизнес.
Кулинарен хост, както и на предните три сесии, бе Ути Бъчваров. 20-те дами се събраха в неговото студио за вдъхновяващи разговори, а той се погрижи за добрата атмосфера като представи уникална ферия от вкусове и цветове по време на срещата.

Интересувате се от кредит?
Заявете консултация с наш кредитен специалист и той ще отговори на всички Ваши въпроси!

Съгласен съм с обработването на предоставените от мен лични данни. Запознат съм с информацията по чл. 13 и чл. 14 от Общия регламент за защита на данните. Заяви консултация