Новини | 13.01.2023

„Арена на дамския бизнес“ – на 7 юни

Вече 5 години програмата Smart Lady oт Първа инвестиционна банка (Fibank) подпомага жените в бизнеса не само чрез специалния си кредитен продукт, но и със съвети, мотивация, подкрепа.

Oт тази година банката е партньор на Национална менторска програма за жени предприемачи, провеждана от Съвет „Предприемачество и стартъп” по инициатива на неговите основатели и съпредседатели – Гена Събева и Виктория Караабова-Стоянова. Това бе обявено на пресконференция в БТА по повод старта на третото издание на програмата. Тя е насочена към жени, които стартират собствен бизнес, но и такива, които искат да надградят опита си и да доразвият вече съществуваща своя компания.

Националната менторска програма за жени предприемачи 2023 ще стартира на 27 януари. Предвижда се за трети път да се организира и форумът „Арена на дамския бизнес“ – на 7 юни, на който дамите, взели участие, ще представят своите проекти. Най-добрите, които ще спечелят вота на авторитетно жури, ще получат финансов грант от Fibank.

Ако и вие искате да получите подкрепа и знания как успешно да стартирате на практика свой бизнес или проект, включете се в програмата, все още има свободни места!

За повече информация и записване https://mentorite.bg/

 

Интересувате се от кредит?
Заявете консултация с наш кредитен специалист и той ще отговори на всички Ваши въпроси!

Съгласен съм с обработването на предоставените от мен лични данни. Запознат съм с информацията по чл. 13 и чл. 14 от Общия регламент за защита на данните. Заяви консултация